Spekkoeken

De basis van de spekkoek bestaat uit boter, suiker, bloem, vanillesuiker, ei en zout. Daaraan wordt een flink gedeelte aan kruiden toegevoegd zoals anijs, foelie, kruidnagel, nootmuskaat, kardemom en smaakaroma's .
Dat samen zorgt voor de kenmerkende smaak.
Spekkoek bestaat uit meerdere lagen.
De bereiding van spekkoek is erg werkelijk en niet eenvoudig, waarbij de koek met grote nauwkeurigheid, laag voor laag, gebakken moet worden.

Wij hebben 7 heerlijke spekkoekvariaties:
 

  • Natuurlijk
  • Pandan
  • Amandel
  • Kokos
  • Chocolade
  • Banaan
  • Moscovice (met rum)

Ingrediënten:
Eieren, margarine (plantaardige oliën en vetten (palm, koolzaad, kokos), water, emulgator (E471), zuurteregelaar (E330), suiker, tarwebloem, plantaardige olie (raapzaad), invertsuiker, emulgator (E422), zout, kleurstoffen (E100, E131), conserveermiddel (E202), smaakaroma.