Verzendinformatie

Voorraad
Wij leveren uit voorraad. U kunt alleen bestellen wat voorradig is; onze webshop zal vóór het afrekenen een melding geven als een product niet in voldoende mate op voorraad is.

Verzending
Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk aan U verzonden
Alle bestellingen die direct online betaald worden, zullen nog dezelfde werkdag worden verstuurd. Bestellingen in het weekend zullen op maandag worden verstuurd.

Leveringswijzen
De gewenste leveringswijze kiest u bij het plaatsen van uw bestelling. De mogelijkheden die Indofood2go.nl biedt zijn de volgende:

  • Zelf afhalen
    Het is mogelijk om uw bestelling zelf af te halen bij Indofood2go in Vlaardingen.
    We stellen het op prijs dat er eerst een afhaal-afspraak wordt gemaakt, om teleurstellingen voor een dichte deur te voorkomen. Bij het afhalen bestaat de mogelijkheid om contant of per pin te betalen.
  • Thuisbezorgen via PostNL pakketservice 
    Indofood2go.nl verstuurt via PostNL. Op het moment dat uw bestelling gereed is, wordt deze aan PostNL overgedragen. 
    PostNL levert ook op zaterdag. Op de dag van verzending ontvangt u van Indofood2go.nl een verzendnotificatie, zodat u weet dat uw bestelling verzonden is. In deze mail vindt U ook de Track & Trace gegevens, waarmee u uw bestelling zelf online kunt traceren.

Pakket online tracken
Bestellingen die met PostNL Pakketservice worden verzonden zijn online te volgen. Op de verzenddag ontvangt u een bericht met daarin de Track & Trace code van uw zending. Het is voor u dan mogelijk uw pakket zelf online te traceren op www.tracktrace.nl.

Leveringen tijdens feestdagen en nationale dagen
Bestellingen die op zaterdag, zondag, maandag, feestdagen en black friday weekend etc. geplaatst worden, zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden. Houdt hier dus rekening mee bij uw bestelling.

Wat als u niet thuis bent
Als uw bestelling is verzonden met PostNL Pakketservice en U was niet thuis op het moment van aflevering, ontvangt u van PostNL een bezorgnotificatie, en zal uw pakket naar een PostNL locatie worden gebracht waar U het kunt afhalen.